Fred Vogels

Componist-directeur-musicus-webmaster-happy husband
  150
floris
Floris de filmmuziek schreef ik ergens in 2003. Als pitch voor de gelijknamige film die bij NL-Film zou worden uitgebracht.
Uiteraard kreeg ik als amateurfilmcomponist geen enkele kans om de filmmuziek daadwerkelijk te schrijven. Wat overmoedig zouden anderen zeggen. Maar men vond het wel bijzonder. Tja wat dat betekent?
Ik schreef de muziek, het hoofdthema, trouwens in één dag. Wat ik wel bijzonder vind. Maar zoals meestal schrijf ik met weinig geduld en veel fouten. Dat komt later wel denk ik dan altijd. Nou dat later is 13 jaar geworden. Ik heb de muziek gedeeltelijk herschreven in 2016 en onlangs afgemaakt met een trailerachtige film erbij. Fragmenten de film Floris, A Nights Tale en nog wat ander werk om een echte trailer te maken. Met gevechten en natuurlijk de Liefde. Dank aan de filmproducenten.

Met het themaatje in de hoorns en trompet wordt ik geplaagd in mijn gezin. Met name als ik vraag of iemand een themaatje kan fluiten van een werk van mijn hand. Steevast krijg ik het thema van Floris te horen. Nou ja, dan zal het wel goed zijn. 

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location