Oude koeien

Dronten farwell: https://vimeo.com/381787844 

Deze vooral misleidende foto voert jullie naar een filmpje waarin ik samenvat wat ik in Dronten heb gedaan, wat ik heb beleefd. Een pietsie dan.
Dit artikel met deze intrigerende tekst is zeker gepubliceerd maar valt in het niet wat ik in Dronten achterlaat: bedenker van het concept voor de Meerpaal, een prachtig Centrum voor de Kunsten waar men is vergeten mij uit te nodigen voor het eerste jubileum , een Airgunnersroom (met Aat) nu 2 uur per maand open. Helaas is er ook geen Dronten in Beeld met de fotogeschiedenis meer want daar was geen belangstelling meer voor.
Wat betreft 4 Mei Herdenking Dronten: mijn gedachten zijn via mijn website www.backtonormandy.org bij hen die gevallen zijn. Dronten krijgt wat het verdient. Wat het wil verdienen! Ik ga er als (binnenkort niet) participerend Drontenaar niet meer over, ik ga weg. Maar ik wens iedereen wijsheid. Veel wijsheid! En compassie voor de families van de vliegers die hier zijn overleden. Dat er ook een plek voor hen zal zijn. Zij hebben er niet voor gekozen om in Dronten te sterven.
Dit filmpje is een persoonlijke herinnering aan Dronten. Dankbaar voor wat het voor ons gezin heeft betekend. Want mocht je denken dat we het niet fijn vonden om in Dronten te wonen? Helemaal fout.
Dronten, dank je wel, het ga je goed

Slapende koeien

BIJZONDER, VERRASSEND & UNIEK!   Dat is deze vrijstaand-geschakelde woning zéker!  

https://www.fredvogels.nl/foto-s/stek

Deze prachtige patiowoning is op een TOP locatie gesitueerd aan de rand van Stadshagen, en heeft u veel te bieden!  Gelegen op prachtige & zonnige kavel van maar liefst 151 m² groot, royale achtertuin op het zuiden en voorzien van een multifunctionele garage en kantoorruimte op uw eigen erf. 

Het allesbiedende winkelcentrum van Stadshagen is op steenworp afstand gelegen en dit geldt ook voor de 'Milligerplas'.  Met een klein kwartiertje fietsen staat u in de gezellige -eeuwenoude- binnenstad van Hanzestad Zwolle!  

De woning biedt diverse mogelijkheden voor werken aan huis, een praktijk of kantoorruimte. Ook is het mogelijk om 2 extra slaapkamers te creëren op de tweede verdieping.  

De royale garage is voorzien van een apart kantoortje welke tevens als opslagruimte gebruikt kan worden.  De garage is te bereiken via een eigen ingang aan de achterzijde van de patio, waardoor u uw klanten niet in de woning hoeft te ontvangen.  Tevens is er in de garage royaal ruimte voor een auto en fietsen. 

Via de autoluwe straat komen we in de hal van de woning, welke toegang biedt tot de lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin.  De keuken ligt aan de voorzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.  De mooie stenen vloer is perfect voor de geleiding van de vloerverwarming. 

De overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en een tweede toilet. Een vaste trap brengt u naar de tweede verdieping waar op dit moment een royaal kantoor met balkon is gesitueerd.  

Deze ruimte is relatief eenvoudig om te bouwen naar 1 of 2 slaapkamers! De patio is ruim en zonnig. Vanwege de beschutte ligging kunt u hier al vroeg in het seizoen buiten zitten. Via de patio is ook de garage met kantoor/berging te bereiken. 

PRACHTIGE OMGEVING 

'Zodra je de voordeur opent sta je binnen tien stappen gelijk 'midden' in de natuur'.  Dit huis staat letterlijk aan de rand van de stad, met alle voordelen van dien. Maar eigenlijk woon je hier in de natuur, het is hier s'nachts muisstil, je hoort 'puur de natuur' zoals vogels, kikkers in de sloot en zelfs slapende koeien.  

Het is heerlijk om een frisse neus te halen door een uurtje te wandelen rondom de prachtige 'Milligerplas'. Dit is echt de UNIEKE KANS, om heerlijk aan de rand van de stad Zwolle te wonen! 

Reacties (0)

There are no comments posted here yet

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location