Bij een oude film, waarvan de herkomst onduidelijk is (een oude ansichtkaart met DVD), heb ik muziek geschreven en de film opnieuw gemonteerd. Muziek om in de eerste plaats mijzelf een plezier te doen. Namelijk muziek om bij te werken of 's avonds op een tablet en hoofdtelefoon het laatste halfuurtje van de dag mee te maken. De eerste versie was ongeveer 3 jaar geleden. En met de voortschrijdende technische mogelijkheden heb ik vandaag wat delen herschreven. De viool speelt zoals altijd weer een belangrijke rol.

Wat is het? Heerlijk kijken naar kabbelend water, luisteren naar vogelgeluiden en op het eind nog even langs het strand lopen. Iets wat ik graag mag doen als ik in het Wilde Westen (Wassenaar, Scheveningen, Bergen, Schoorl, enz.) ben.

Water kan verwoestend zijn, maar water kan ook reinigen, schoon spoelen, rust brengen. Met name dat laatste was de inspiratie om deze film te monteren en opnieuw van geluid te voorzien. Een muziekje (van 36 minuten) kon natuurlijk niet ontbreken. Daar deel ik mijn gevoelens door de diversiteit aan gedachtes tijdens zo'n wandeling in muziek weer te geven.

Heb je haast, geen geduld, hou je niet van even gas terug nemen, sla dit stukje over.

Belangrijk detail: de kikker of pad heb ik tijdens zijn lokroepen in de nacht opgenomen. Ik kon toen niet slapen van zijn gekwaak:-)

https://vimeo.com/206979976

https://soundcloud.com/user-816044537/water-experience 

Reacties (0)

There are no comments posted here yet

Laat je reactie achter

  1. Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location